Gezellige drukte tijdens de Zeeuws Zonnige Zomeravonden

Tijdens de afgelopen Zeeuwse Zonnige Zomeravonden was het gezellig druk op de sterrenwacht! Ook afgelopen woensdag, toen we 40 bezoekers hebben ontvangen. De Zon liet zich goed zien dus bezoekers konden met onze speciale zonnekijkers zonnevlammen en zonnevlekken kijken. De Zon is de laatste tijd weer erg actief wat betekent dat we momenteel veel zonnevlammen en -vlekken kunnen zien.

In de zomermaanden juli en augustus hebben een speciaal programma, met de Zon als thema. We zijn deze Zeeuwse Zonnige Zomeravonden vanaf 19:00 uur geopend. Er zijn twee begintijden voor de presentaties: 19:30 uur en 20:15 uur. Meer informatie krijg je als je van te voren even reserveert via: reserveren@lansbergen.net.

(Foto’s: Jan Koeman)

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten