Tweede Hans Lipperheylezing met Vincent Icke

Woensdagavond 25 september organiseren wij voor de tweede keer een Hans Lipperheylezing. Vorig jaar was de eerste met spreekster Prof. Ewine van Dishoeck. Dit jaar hebben we prof. dr. Vincent Icke (vooraanstaand astronoom, kunstenaar en schrijver van sterrenkundige boeken) weten te boeken. Hij neemt ons middels “Reisbureau Einstein” mee op een bijzondere reis door het Heelal.

Er zijn nu al kaarten voor dit evenement verkrijgbaar op de sterrenwacht (elke vrijdagavond af te halen) of bij La Vaca Kreatief in de Herenstraat in Middelburg. Ga mee op reis en ontdek o.a. of we bang moeten zijn van exo-buren. Na afloop van de lezing is er gelegenheid om boeken van prof. Icke te kopen en/of te laten signeren.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten