Diploma-uitreiking jeugdcursus

Na het volgen van een jeugdcursus sterrenkunde konden de cursisten op 7 februari hun felbegeerde diploma in ontvangst nemen. We gebruikten daar niet zomaar een klein zaaltje voor, maar de prachtige Burgerzaal van het gotische stadhuis van Middelburg. Maar liefst 32 kinderen deden dit jaar mee met de cursus en ze zijn allemaal geslaagd. Omdat het volbrengen van de cursus een eerste stap op weg is naar een toekomstige universitaire scholing (in de sterrenkunde?) hebben we aan prof. dr. Ger Rijkers van University College Roosevelt gevraagd of hij de diploma’s uit wilde reiken. Hij deed dat maar al te graag! Hij nam pedel Famke mee die hem assisteerde. Al deze foto’s zijn gemaakt door Cock Verhoef, waarvoor dank.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten